STARLIFE

Produse gratuite

Joc de Memorie

CATEGORII:

Probleme:

Call center:
0040 725 979 707
info@starlife.ro

Experiențe cu produse

Pagina a fost iniţiată pe data de 17 iunie 2014.
Înainte de a cumpăra informaţivă din experienţele şi opiniile celor care au consumat produsele. Doriţi dumneavoastră să fiţi o sursă de inspiraţie pentru alţii? Aveţi propria experienţă cu STARLIFE, care aţi dori să împărtăşii?
 • Am folosit JOINT ACTIVITY STAR 3 luni, si am simtit o ameliorare considerabila a durerilor de genunchi si celor musculare dupa o perioada scurta. De asemenaea am observat o imbunatatire a mobilitatii in intreg corpul.
   
  Tag-uri:
  Produse: JOINT ACTIVITY STAR
 • Am luat BRAIN STAR in paralel cu GOTU KOLA STAR si am simtit beneficiile imediat. Durerile de cap au disparut complet. Memoria si funcţiile mentale s-au imbunatatit.
   
  Tag-uri:
  Produse: BRAIN STAR
 • Dupa ce am folosit MULTI STAR am scapat de starile de oboseala si somnolenta care persistau pe tot parcursul zilei. M-am simtit energizar si revigorat.
   
  Tag-uri:
  Produse: MULTI STAR
 • Este o combinatie ideala a vitaminelor B recomandate in toate bolile neurale,neuromusculare,nevralgii,spondiloze si in multe alte boli ale sistemului nervos central si periferic.personal m a ajutat in nevralgia cervicobrahiala un tratament timp de 1 luna.
   
  Tag-uri:
  Produse: B-COMPLEX STAR
 • Are un gust superb si acopera nevoile organismului in doza de 2x1 pe zi .Nici raceli nu am avut pe timp de iarna.Crampele musculare sunt numai amintiri.
   
  Tag-uri:
  Produse: CALMAG C STAR
 • Membru de familie care sufera de colon iritabil cu toate simptomele bolii dupa 3 luni de tratament cu Aloe Vera duce o viata normala fara nici un simptom al bolii.Bineinteles i a in continuare. De intretinere 1 cp pe zi
   
  Tag-uri:
  Produse: ALOE STAR
 • Luand zilnic aceste tablete am remarcat ca nu imi mai simt atat de obositi ochii cand lucrez la computer, ca vederea este mai buna. Pot observa mai usor amanuntele.
   
  Tag-uri:
  Produse: EYE STAR
 • Am luat timp de mai multe luni de zile acest produs si am remarcat treptat ca durerile de spate se micsoreaza, ca pot face exercitiile de kinetoterapie mai bine si mai amplu.
   
  Tag-uri:
  Produse: CURCUMA LONGA STAR
 • Dupa ce am inceput acest tratament, la doua luni de zile am remarcat reducerea durerilor articulare, o crestere a capacitatii la mers si scaderea oboselii.
   
  Tag-uri:
  Produse: AMINO 1000 STAR
 • Bunica noastra acuza dureri de articulatii si i-am recomandat Joint Activity Star pe care l-a luat impreuna cu Amino1000, timp de cateva luni in care atat durerea a devenit suportabila si mobilitatea genunchilor s-a imbunatatit simtitor.
   
  Tag-uri:
  Produse: JOINT ACTIVITY STAR
 • Am folosit Curcuma longa in tratamentul unei genunchi diagnosticat cu artroza si dislocare de menisc, combinat cu Flexi-Mobility Star si tratament fizioterapeutic cu rezultate exceptionale.
   
  Tag-uri:
  Produse: CURCUMA LONGA STAR
 • Am folosit Flexi-Mobility Star in tratamentul unei genunchi diagnosticat cu artroza si dislocare de menisc, combinat cu Curcuma longa si tratament fizioterapeutic cu rezultate exceptionale.
   
  Tag-uri:
  Produse: FLEXI-MOBILITY STAR
 • Utilizand acest produs ca si apa de gura o perioada de o luna gingia nu mi-a mai singerat. Este absolut fenomenal si in comparatie cu orice apa de gura acesta se poate inghiti
   
  Tag-uri:
  Produse: EFFECTIVE STAR MEDIUM
 • Multi Star este un produs unic pe care in momentul in care l-am utilizat am simtit un plus mare de energie si vitalitate. Acest sentiment nu l-am avut inainte de Multi Star
   
  Tag-uri:
  Produse: MULTI STAR
 • Este un produs foarte bun cu acre am avut o experienta foarte placuta in aceasta perioada a anului. Am utilizat cordyceps star toamna si la inceputul iernii si toata iarna nu am fost racita
   
  Tag-uri:
  Produse:
  Page 1 of 59


  Vă rugăm, să așteptați, se încarcă datele