Zdraví Online – STARLIFE® termékek és rendszer

Termékek ingyen

Memória játék

Kategóriák:

CSOMAG:

Egészségügyi problémák:

Call center:
+36 76 222 333
megrendeles@zdravi.online

Mert Önnek az egészséges életmódot kínáljuk fel.

 • több mint 200 termék mindenki számára (0-100 évig)
 • felnőttek vagyunk - több mint 18 éve a piacon
 • kedvezmények 65 %-ig
 • az Ön első vásárlásával nem ér véget érdeklődésünk Ön iránt, ellenkezőleg!
 • jellemzően széles a termékkínálatunk, nálunk mindent megtalál
 • termékeink mindenkinek szólnak, 0 - 100 éves korig
 • garantáljuk a kiváló minőségű, magas hatóanyag tartalmú termékeket
 • több mint 18 éve vagyunk piacon, mi már felnőttek vagyunk
 • cseh cég vagyunk és biztos alapokon állunk
 • a tulajdonos egy sikeres vállalkozó, olimpiai aranyérmes sportoló
 • stabil álláspontú cég vagyunk
 • mindenkihez fer a hozzáállásunk, minden helyzetben
 • számunkra az első a termékeink felhasználója, és mindig az lesz
 • az Ön első vásárlásával nem szűnik meg az érdeklődésünk Ön iránt, ellenkezőleg, fokozatosan további előnyöket kap
 • mindenki kiválaszthatjya az árengedménye nagyságát; akár 65 %-ot is, mint jutalmat annak, aki a termékek rendszeres és tartós használatását választotta
 • különleges rendezvényeink és versenyeink vannak
 • reagálunk a tudományos kutatások híreire, innoválunk és minden évben új termékeket mutatunk be
 • figyeljük a piac alakulását, és folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat a egészséges életmód területén
 • figyelmet fordítunk a növények, gyógynövények és összetevők eredetére, a feldolgozásukra, a termékek gyártási folyamatára, beleértve a csomagolást is; kizárólag GMP tanúsítvánnyal rendelkező gyártóink vannak
 • termékeinket állatokon nem tesztelik
 • ingyenes tanácsadást kínálunk szaktanácsadó csapatunk tagjai által
 • nem fektetünk be hirdetésekbe, hanem mindenkibe, aki az egészséges életmódban gondolkodik
 • egyszerű és áttekinthető Web-kosár
 • nem félünk az együttműködéstől más társaságokkal; így teljesíteni tudjuk minden kívánságát
 • az állatokra is gondolunk - lehetőség van telefonon konzultálni az állatokat érintő problémákról is
 • jövedelmező jutalmazási rendszert kínálunk; valami baj van azzal, ha mások megsegítéséért fizetve van?

"Kínában az orvos azért van fizetve, ha az ember egészséges, és nem beteg." Ezzel mi egyetértünk!

Kik vagyunk

Büszkék vagyok arra, hogy a STARLIFE® termékek kizárólagos forgalmazója a Zdraví Online társaságunk, melyek 2003 óta vannak piacon.

A STARLIFE® TERMÉKEK TÖRTÉNETE

Az 1996-os atlantai olimpiai játékok előtt Robert Změlík megismerkedett azokkal a termékekkel, melyeknél 1.200 eredeti kínai Ming császári dinasztia leírásaiból indultak ki. Robert Změlík már néhány nap elteltével pozitív változást észlelt a termékek használatakor. Egy hónap elteltével megerősítette, hogy a termékek valóban olyan hatásúak, amilyennek leírták őket. Ez volt az első lépés az étrend-kiegészítők felé. Hat év tapasztalat után a business világában Robert Změlík létrehozta az étrend-kiegészítőkkel foglalkozó STARLIFE társaságot, mely jelenleg Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Magyarországon, Angliában és Romániában működik.

A STARLIFE társaság filozófiája, hogy egészségesebb és minőségi élet lehetőségét kínál az embereknek. A STARLIFE társaság a kutatásokra, megfigyelésekre, és a piac szükségleteinek követésére alapozza filozófiáját, csúcsminőségű termékeket forradalmasított, melyekről más cégek azt feltételezik, hogy ezek gyártása túlzottan költséges. A biokémia terén történt legjobb kutatások és felfedezések alapján fejlesztette ki kiváló termékeit. Minden termék természetes alkotóelemekből készül, tökéletes egyensúlyban a kínai és tibeti orvostudomány évszázados tapasztalataival, megerősítve a keleti bölcsességgel és a legújabb kutatások ismereteivel.

A keleti (orientális) gyógytan főleg a megelőzésre és a természetes gyógyítási eljárásokra összpontosított. Ha a természetes növényi eredetű alkotóelemek természetes szerves hordozóikra kötődnek, a test maga kivonja a szüksége anyagot. A kiinduló tanulmányok rámutatnak, hogy az emberi test a komplex élelemből csak azt vonja ki, amire szüksége van. A nem kívánt mellékhatások kiváltói a szintetikus és izolált vegyi anyagok.

A természetes gyógytan olyan gyógyítási eljárásokat kínál fel, amelyek annyira finomak és természetesek, hogy életünk, hétköznapjaink általános részévé válhatnak. Így meg van a lehetőségünk saját egészségünk mindennapos erősítésére és szilárdítására. A természetes gyógyítás másodsorban a táplálkozás és életstílus kérdése, ahol a megelőzési eljárások fokozatosan átlépnek a gyógyításba.

A STARLIFE® rendszert a STARLIFE® termékek forgalmazására választották, mert a legjobb terméknek nincs szüksége tömeges reklámozásra, a kiváló termék hatásával magát dicséri.

Nagyra értékeljük mindazokat, akik részt vettek, részt vesznek és hisszük, hogy továbbra is részt vesznek a STARLIFE® termékformulák létrehozásában. Szakértő csapatunk sokéves tudása, szakértelme és tapasztalata az egészség és az emberi test működése terén lehetővé tette, hogy ilyen egyedi és hatékony STARLIFE® termékeket hozzon létre.

Egy nagy köszönet annak a két embernek, akik a kezdetektől fogva minden termék születése mögött állnak.

ROBERT ZMĚLÍK

A STARLIFE® termékmárka tulajdonosa, egy sportoló, 1992-es barcelonai olimpiai bajnok, de mindenekelőtt egy olyan ember, aki egy olyan termékcsaládot szeretne létrehozni és létrehozni, amely mindenkinek szól, aki javítani akar az életmódján, valamint fenntartani az erejét, állóképességét és jó kondícióját.

Robert Změlík

1988: Ifjúsági VB, Sudbury, 2. helyezett
1990: EB, Split, 4. helyezett
1991: VB, Tokio, 4. helyezett
1992: Fedett pályás EB, Genova, 2. helyezett
1992: Olimpia, Barcelona, 1. helyezett
1992: Csehszlovákia Év Sportolója
1993-1994 bokasérülés, hosszantartó rehabilitáció
1995: VB, Göteborg, 14. helyezett
1996: Olimpia, Atlanta, 7. helyezett
1997: Fedett pályás VB, Párizs, 1. helyezett

Robert Změlík (* 1969. április 18. Prostějov), cseh tízpróbázó és a tízpróbában az első cseh olimpiai bajnok 1992-ben Barcelonában.


Robert Změlík, 1992
Video, Barcelona 1992

Robert Změlík, 2012

A sportolás alapjait Klenoviceben szerezte meg, ahol Jan Kopečný, a kitűnő testnevelő tanár kezdett vele foglalkozni. A Klenovicei iskola, a sportolók „mumusa” volt nem csak a megyében, hanem egész Csehszlovákiában. 11 éves korában a kertjükben kialakított magának távolugró és magasugró területet, továbbá kalapács- és gerelyvető részt.

Már 14 éves korában szerepelt a csehszlovák csúcstartók felsorolásában. Távolugrásban elérte a 692 cm-t – ezt a rekordot a mai napig senki sem döntötte meg és a 14 évesek korosztályában történelmi világcsúcsot ért el, mivel 8 cm-rel meghaladta példaképe amerikai Carl Lewis által elért eredményt. 1983-ban Ostravába a Vítkovicei Szakközépiskolában ahol automatizálás technikusi képzést kapott és ott kezdett edzeni Rudolf Chovanec edző csoportjában

Az ifjúsági kategóriában Robert tízszer ért el fedett pályás és szabadtéri rekordokat. Távfutó edzések után visszatért a tízpróbára és 16 éves korában két cseh rekordot állított fel: 6.564 és 6.728 ponttal.

1986-ban bekerült a prágai Strahov sportklubban szerzett 7.026 ponttal az Athéni I. Ifjúsági Világbajnokságra. Az Akropolisznál rajtolt a világ tízpróbásai közé, és itt megszerezte a 10. helyet, bár 3 évvel fiatalabb volt, mint az ellenfelei. A felfelé vezető út nem volt teljesen egyenes. Robert több sebet szerzett képletesen és valóságban is. Az 1987 évi Birmighanban tartott Ifjúsági Világbajnokságon a rúdugrás előtt még kitűnő 289 ponttal vezetett, azonban rosszul esett és a dobogó helyett a kórházban kötött ki. 1989-ben pont a bársonyos forradalom kezdetekor – november 17-én – a konditeremben megsérült akkor, amikor kis padra menve a nyakában egy 60 kg-os súlyzóval szerencsétlenül sérült meg. Nagy szerencséje volt, mert megúszta hét foga elvesztésével, állkapocstöréssel és 42 varrattal a homlokán.

Az első nagy érmét 1989-ben a kanadai Sudbury-ban rendezett Ifjúsági Világbajnokságon szerezte meg, amikor 7.659 ponttal, cseh országos csúccsal ezüstérmet harcolt ki.

Az olimpia előtti évet azzal kezdte, hogy távolugrásban, sevillai csarnokban 783 cm ugrott és megszerezte az 5. helyet. A Tokiói világbajnokságon folytatta rekordjai sorozatát, és 8.379 ponttal biztosította magának a negyedik helyet, amivel csak 15 ponttal maradt le az 1988 olimpia „bronz” bajnokától Christan Schenktől. . Robert volt 1992 év legsikeresebb atlétája és még ebben az évben átigazolt a prágai Dukla csapatába.

Az olimpia évét a Genovai fedett pályás Európa Bajnoksággal kezdte 6.118 ponttal. Ez után következett álma az 1992. évi Barcelonai Olimpiai Játékok. Az egész versenyen bravúros volt, a versenyt 200 pont előnnyel nyerte meg! A nagy évet Robert Ostravában fejezte be, ahol 17.000 néző előtt a tízpróbában 7.897 pontot ért el, ami akkor világcsúcsot jelentett. Ezt a csúcsot a mai napig senki sem döntötte meg.

A következő években egészen 1996 tavaszáig párbajt vívott a sebesüléseivel. Először egy sikertelen boka műtéte volt, ezután elszakadt a vállszalagja. Annak ellenére, hogy az USA szakértői próbálták rendbe hozni, felügyelték az ottani orvosok és gyógytornászok is, azonban csak ő maga hitt abban, hogy egyszer még visszatér az atlétikai pályára. Nagyon sokat dolgozott önmagán úgy fizikai, mint pszichikai szempontból. És az eredmény? Hetedik helyezett volt az 1996-ban Atlantában tartott Olimpiai játékokon 8.422 ponttal és arany érmet ért el hétpróbában az 1997-ben Párizsban tartott fedett pályás Világbajnokságon, ahol cseh csúccsal 6.228 pontot ért el.

1996-tól sportkarrierje mellett egyre jobban kezdte a biznisz is érdekelni. Az 1996-os atlantai olimpiai játékok előtt Robert Změlík megismerkedett azokkal a termékekkel, melyeknél 1.200 eredeti, kínai Ming császári dinasztia leírásaiból indultak ki. Robert Změlík már két nap elteltével pozitív változást észlelt a termékek használatakor. Egy hónap elteltével megerősítette, hogy a termékek valóban olyan hatásúak, amilyennek leírták őket. Ez volt az első lépés az étrend-kiegészítők felé. Hat év tapasztalat után Robert Změlík létrehozta saját, étrend-kiegészítőkkel foglalkozó cégét STARLIFE®.

Robert Změlík sportkarrierjét 1997-ben fejezte be.

prof. RNDr. Lubomír Opletal, CSc.

A STARLIFE® termékek felhasználója és garanciavállalója, a Károly Egyetem Gyógyszerészeti Kar Gyógyszerészeti Botanika Tanszékének professzora, számos tudományos publikáció szerzője a természetes anyagok területén, valamint a Cseh Köztársaság Egészségügyi Minisztériumának Gyógyszerkönyvi Bizottsága két szekciójának tagja az Állami Gyógyszerellenőrzési Intézetben.

Please wait while loading data…