Zdraví Online – produse și sistem STARLIFE®

Produse gratuite

Joc de Memorie

CATEGORII:

PACHET:

Probleme:

Call center:
0040 725 979 707
infoRO@zdravi.online

Fiindcă, vă oferim un mod de viață sănătos.

 • peste 200 de produse pentru toată lumea (0-100 ani)
 • cu o maturitate de peste 18 ani pe piață
 • reduceri de până la 65%
 • prima comandă nu înseamnă sfărșitul interesului din partea noastră, dimpotrivă!
 • caracterizat prin gama largă de produse, veți găsi tot ce aveți nevoie
 • produsele noastre sunt destinate tuturor categoriilor de vârstă de la 0-100 ani
 • garantăm pentru o calitate superioară cu un conținut ridicat de ingredienți activi
 • ne-am maturizat cu o prezență de peste 18 ani pe piață
 • suntem o companie cehă, cu o stabilitate dovedită
 • proprietarul este un antreprenor de succes, medaliat cu aur la jocurile olimpice
 • suntem o companie cu o stabilitate dovedită
 • avem o abordare corectă față de oricine în orice situație
 • cel mai important pentru noi este utilizatorul de produse și așa va fi întotdeauna
 • începând cu prima cumpărare, interesul nostru nu se oprește, dimpotrivă treptat veți primii mai multe beneficii
 • toată lumea are posibilitatea să își aleagă mărimea reducerii produselor, chiar și până la 65% ca și răsplată pentru folosirea îndelungată a produselor
 • avem evenimente speciale și concursuri pentru Dumneavoastră
 • reacționăm la evoluțiile în domeniul cercetării științifice și în fiecare an introducem noi produse
 • monitorizăm dezvoltarea pieței și în permanent extindem gama noastră de produse în domeniul vieții sănătoase
 • acordăm mare atenție la selectarea plantelor, plantelor medicinale, atât și la originea lor, la procesul de fabricație a produselor, inclusive a ambalajului, iar producători noștri au certificate GMP
 • produsele noastre nu sunt testate pe animale
 • oferim consiliere gratuită din partea membrii echipei de consultare
 • nu investim în reclame, investim în oameni care își doresc o viață sănătoasă
 • avem un Coș de cumpărături simplu și transparent
 • suntem deschiși să cooperăm cu alte companii, astfel încât să îndeplinim toate dorințele și nevoile Dumneavoastră
 • fiindcă ne gândim și la animalele Dumneavoastră de companie- vă oferim posibilitatea consultării telefonice în cazul problemelor legate de aceștia
 • oferim un sistem de bonificație profitabil, este ceva în neregulă dacă prin ajutarea altor oameni sunteți răsplătiți?
 • avem rețea de telefonie

"În China, medicul este plătit dacă omul este sănătos, nu bolnav." Iar noi suntem de acord cu acest lucru!

Cine suntem

Suntem mândri deoarece compania noastră Zdraví Online este distribuitorul exclusiv al produselor STARLIFE®, care sunt pe piață din 2003.

ISTORIA PRODUSELOR STARLIFE®

Originile vin dinaintea Jocurilor Olimpice din Atlanta din 1996 când campionul olimpic la decatlon Robert Změlík a facut cunoștință cu produsele bazate pe 1200 de rețete antice ale dinastiei chineze Ming. Imediat după 2 zile, Robert a simțit influența lor pozitivă asupra corpului său. După aproximativ o lună, Robert a confirmat că produsele funcționează conform promisiunii. Și acesta a fost chiar primul său pas către suplimentele nutriționale. După 6 ani de experiență în domeniul MLM, Robert Změlík și-a inițiat gama de produse sub marca STARLIFE®.

Filozofia companiei Zdraví Online este de a oferi oamenilor un stil de viață mai bun și mai sănătos. Robert Změlík este conștient că o mulțime de companii similare nu sunt capabile să producă produse naturale de calitate certă, fără a renunța la profituri foarte mari și, în același timp, folosesc doar ingrediente medii și ieftine. Zdraví Online caută noi descoperiri științifice și piață și, conform acestor cunoștințe, Zdraví Online creează produse de înaltă calitate. Fiecare produs conține substanțe naturale, cu un echilibru natural al tuturor ingredientelor care provin din experiența din China antică și Tibet, fiecare produs combină această înțelepciune străveche cu cele mai noi descoperiri și tehnologii.

Medicina din est (orientală) este axată pe măsuri de precauție medicală și pe proceduri terapeutice naturale. Substanțele naturale din plante conectate împreună cu purtătorii lor naturali din plante sunt mai ușor procesate și extrase în corpul uman. Studiile din est ne arată că un corp uman este capabil să extragă din alimente doar acele substanțe de care are nevoie cu adevărat. Din contra, cele sintetice și alte substanțe chimice pot fi cauza unor efecte secundare.

Medicina complementară oferă proceduri terapeutice blânde și naturale, care pot fi puse în aplicare în viața noastră de zi cu zi.

Pentru a distribui produsele STARLIFE® utilizăm forma sistemului STARLIFE®. Cele mai bune produse nu au nevoie de publicitate în masă, produsele excelente sunt propria lor reclamă.

Îi apreciem pe toți cei care au participat, participă și credem că vor continua să participe la crearea formulelor produselor STARLIFE®. Anii de cunoștințe, expertiză și experiență în domeniul sănătății și funcționării corpului uman ale echipei noastre de experți au făcut posibilă crearea unor produse STARLIFE® unice și eficiente.

Le mulțumim celor doi bărbați care au stat în spatele nașterii tuturor produselor încă de la început.

ROBERT ZMĚLÍK

Proprietarul mărcii de produse STARLIFE®, un atlet, campion olimpic la Barcelona în 1992, dar mai ales un om care dorește să creeze și creează o gamă de produse pentru oricine dorește să-și îmbunătățească stilul de viață și să-și mențină forța, rezistența și buna condiție fizică.

Robert Změlík

1988: Campionatul Mondial pentru tineret, Sudbury, locul 2.
1990: Campionatul European, Split, locul 4.
1991: Campionatul Mondial, Tokio, locul 4.
1992: Campionatul Europeanîn sală, Genova, locul 2.
1992: Olimpiada, Barcelona, locul 1.
1992: Sportivul Anului în Cehoslovacia
1993-1994 leziunea gleznei, reabilitare îndelungată
1995: Campionatul Mondial, Göteborg, locul 14.
1996: Olimpiada, Atlanta, locul 7.
1997: Campionatul Mondial în sală, Paris, locul 1.

Robert Změlík (* 18 aprilie 1969. Prostějov), decatlonist ceh și primul campion olimpic decatlonist în 1992 la Barcelona


Robert Změlík, 1992
Video, Barcelona 1992

Robert Změlík, 2012

A primit la Klenovice elementele debază ale sportului, unde cel care a început să se ocupe de el a fost excepționalul profesor de sport Jan Kopečný. Școala din Klenoviceia fost „gogorița” sportivilor nu numai în județ, ci și în întreaga Cehoslovacie. La vârsta de 11 ani a înființat în grădină o zonă pentru sărituri la înălțime și sărituri la distanță, precum și un sector pentru aruncarea ciocanului și a suliței.

Deja la vârsta de 14 ani figura în lista performerilor cehoslovaci. La săritura în lungime a ajuns la 692 cm – acest record ne fiind răsturnat nici până azi de nimeni și la categoria de vârstă de 14 ani a atins un record mondial istoric, deoarece a depășit cu 8 cm rezultatul obținut de idolul său american Carl Lewis. În 1983 a mers la Ostrava la Școala profesională din Vítkovice, unde a beneficiat de pregătire de tehnician automatist, și unde a început antrenamentele în grupa lui Rudolf Chovanec.

În categoria de juniori a atins de 10 ori recorduri pe terenuri acoperite sau în aer liber. După antrenamentele de alergare de fond se reîntoarce la decatlon și la vârsta de 16 ani stabilește două recorduri cehești: cu 6.564 și 6.728 puncte.

În 1986 cu cele 7.026 puncte obținute la clubul sportiv din Strahov intră la Campionatul Mondial I. pentru Tineret din Atena.Pornește la startul decatloniștilor lumii la Akropolis, unde obține locul 10., deși era cu 3 ani mai tânăr decât adversarii săi. Drumul ascendent nu a fost întotdeauna drept. Robert a dobândit mai multe răni, atât la propriu cât și la figurat. La Campionatul Mondial pentru Tineret de la Birmingham conducea înainte de săritura cu prăjina cu 289 puncte, dar a căzut greșit, și în locul podiumului a ajuns la spital. În 1989, exact la începutul revoluției de catifea – la 17 noiembrie -, atunci când în sala de condiționare, mergând la banca mică cu o greutate de 60 de kg s-a accidentat într-un mod nefericit. A avut un mare noroc, deoarece a scăpat numai cu pierderea a 7 dinți, cu fractură de mandibulă și cu 17 copci pe frunte.

Prima sa mare medalie a obținut-o în 1989 la Campionatul Mondial pentru Tineret din Sudbury, cu 7.659 puncte, a obținut medalia de argint, stabilind un nou record național al Cehiei.

A început anul premergător olimpiadei printr-o săritură în lungime de 783 cm în sala din Sevilia, obținând locul 5. Și-a continuat șirul recordurilor sale la campionatul mondial din Tokyo, unde cu 8.379 puncte și-a asigurat locul 4., rămânând numai cu 15 puncte în urma campionului olimpic de „bronz” Christan Schenk câștigătorul Olimpiadei din 1988. Robert a fost cel mai performant atlet al anului 1992 și încă în acest an s-a transferat la echipa Dukla din Praga.

Și-a început anul olimpic cu 6.118 puncte la Campionatul European din sală de la Geneva. După aceasta a urmat visul său, Jocurile Olimpice de la Barcelona. Pe tot parcursul concursului a făcut bravuri, câștigând concursul cu un avantaj de 200 de puncte! Mărețul an a fost încheiat de Robert în Ostrava, unde în fața celor 17.000 de spectatori a obținut 7.897 puncte la decatlon, ceea ce la aceea vreme era un record mondial. Acest record nu a fost nici până în ziua de azi bătut.

În următorii ani, până în primăvara anului 1996 s-a luptat cu accidentările sale. Prima dată a avut o intervenție chirurgicală nereușită la gleznă, după care i s-a rupt ligamentul de la umăr. Deși s-a încercat reabilitarea sa de către experți din USA, a fost supravegheat și monitorizat de către medicii și kinetoterapeuții de acasă, însă numai el a crezut în reîntoarcerea sa pe terenul de atletism. A lucrat foarte mult atât pe plan fizic cât și pe plan psihic. Și rezultatul? A ajuns pe locul 7 cu 8.422 puncte la Jocurile Olimpice din Atlanta din 1996 și a obținut în 1997 medalie de aur la heptatlon la Campionatul Mondial în sală de la Paris, la care a obținut un record național cu 6.228 puncte.

Din 1996, cariera sa sportivă s-a împletit încet cu începuturile afacerilor. Înainte de Jocurile Olimpice de la Atlanta din 1996, Robert Změlík a făcut cunoștință cu o gamă de produse bazate pe 1.200 de formule originale din dinastia chineză Ming. După doar două zile, Robert a înregistrat efectul pozitiv al acestor produse asupra corpului său. După aproximativ o lună, acesta a confirmat că produsele chiar fac ceea ce promit. Acesta a fost primul său pas către suplimentele alimentare. După șase ani de experiență în acest domeniu, și-a fondat propria companie de suplimente alimentare sub numele STARLIFE®.

În 1997 Robert Změlík și-a terminat cariera sportivă.

prof. RNDr. Lubomír Opletal, CSc.

Este utilizator și garant al produselor STARLIFE®, profesor la Departamentul de Botanică Farmaceutică al Facultății de Farmacie a Universității Charles, autor a numeroase publicații științifice în domeniul substanțelor naturale și membru a două secțiuni ale Comisiei de Farmacopee a Ministerului Sănătății din Republica Cehă, la Institutul de Stat pentru Controlul Medicamentelor.

Vă rugăm, să așteptați, se încarcă datele