STARLIFE

Produse gratuite

Joc de Memorie

CATEGORII:

PACHET:

Probleme:

Call center:
0040 725 979 707
info@starlife.ro

Fiindcă, vă oferim un mod de viață sănătos.

 • peste 200 de produse pentru toată lumea (0-100 ani)
 • cu o maturitate de peste 18 ani pe piață
 • reduceri de până la 65%
 • prima comandă nu înseamnă sfărșitul interesului din partea noastră, dimpotrivă!
 • caracterizat prin gama largă de produse, veți găsi tot ce aveți nevoie
 • produsele noastre sunt destinate tuturor categoriilor de vârstă de la 0-100 ani
 • garantăm pentru o calitate superioară cu un conținut ridicat de ingredienți activi
 • ne-am maturizat cu o prezență de peste 18 ani pe piață
 • suntem o companie cehă, cu o stabilitate dovedită
 • proprietarul este un antreprenor de succes, medaliat cu aur la jocurile olimpice
 • suntem o companie cu o stabilitate dovedită
 • avem o abordare corectă față de oricine în orice situație
 • cel mai important pentru noi este utilizatorul de produse și așa va fi întotdeauna
 • începând cu prima cumpărare, interesul nostru nu se oprește, dimpotrivă treptat veți primii mai multe beneficii
 • toată lumea are posibilitatea să își aleagă mărimea reducerii produselor, chiar și până la 65% ca și răsplată pentru folosirea îndelungată a produselor
 • avem evenimente speciale și concursuri pentru Dumneavoastră
 • reacționăm la evoluțiile în domeniul cercetării științifice și în fiecare an introducem noi produse
 • monitorizăm dezvoltarea pieței și în permanent extindem gama noastră de produse în domeniul vieții sănătoase
 • acordăm mare atenție la selectarea plantelor, plantelor medicinale, atât și la originea lor, la procesul de fabricație a produselor, inclusive a ambalajului, iar producători noștri au certificate GMP
 • produsele noastre nu sunt testate pe animale
 • oferim consiliere gratuită din partea membrii echipei de consultare
 • nu investim în reclame, investim în oameni care își doresc o viață sănătoasă
 • avem un Coș de cumpărături simplu și transparent
 • suntem deschiși să cooperăm cu alte companii, astfel încât să îndeplinim toate dorințele și nevoile Dumneavoastră
 • fiindcă ne gândim și la animalele Dumneavoastră de companie- vă oferim posibilitatea consultării telefonice în cazul problemelor legate de aceștia
 • avem rețea de telefonie STARLIFE
 • oferim un sistem de bonificație profitabil, este ceva în neregulă dacă prin ajutarea altor oameni sunteți răsplătiți?

"În China, medicul este plătit dacă omul este sănătos, nu bolnav." Iar noi suntem de acord cu acest lucru!

STARLIFE – Cine suntem

Zdravý životní styl

Firma STARLIFE este o societate privată, care este producătorul şi distribuitorul exclusiv al unor produse de calitate superioară. Sediul firmei este în Hostivice, Republica Cehă. Pe piaţa MLM inernaţională societatea a intrat în anul 2003. Majoritatea produselor au la bază experienţa medicinii străvechi cinezeşti şi tibetane şi a celor mai noi studii medicale. Această combinaţie garantează calitatea superioară a produselor. Societatea STARLIFE se află la geneza fiecărui produs şi reacţioneză la cerinţa pieţii.

ROBERT ZMĚLÍK

Proprietarul societăţii STARLIFE, sportiv, campion olimpic în Barcelona 1992, dar mai ales o persoană care doreşte să creeze şi crează o gamă vastă de produse, pentru toţi cei care işi doresc să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă, să-şi menţină puterea, rezistenţa şi o condiţie fizică foarte bună.

STARLIFE HISTORY

Înainte de jocurile olimpice din Atlanta în anul 1996, Robert Změlík, campion olimpic la atletism, sa întâlnit cu acele produse, în crearea cărora sa folosit 1.200 formule originale chinezeşti al împăraţilor dinastiei Ming. Chiar după două zile Robert a simţit efectul pozitiv al acestor produse asupra organismului său. În doar o lună Robert a confirmat că produsele întradevăr acţionează aşa cum promit. Acesta a fost primul pas spre suplimente nutriționale.
După 6 ani de experienţă în MLM, Robert Změlík a înfiinţat compania STARLIFE iar în prezent compania funcţionează în Cehia, Polonia, Slovacia, Ungaria, România şi India.

Filozofia societăţii STARLIFE este de a oferi oamenilor o cale mai sănătoasă şi mai calitativă de a trăi. Robert Změlík realizează faptul că majoritatea firmelor nu au dorinţa de a distribui produse mai sigure, naturale, fară a renunţa la câştiguri exagerate, producând astfel produse ce conţin ingrediente ieftine şi inferioare calitativ. Societatea STARLIFE a acceptat filozofia "cercetează piaţa şi află nevoile ei", a conceput produse de înaltă calitate, despre care multe societăţi sunt convinse că este prea costisitor să le producă şi să le distribuie. Din cele mai complexe cercetări şi descoperiri în biochimie sau născut aceste produse unice. Fiecare produs conţine ingrediente naturale, a căror echilibru a fost confirmat de experienţa străveche a medicinii chineze şi tibetane, amplificate de înţelepciunea vestului şi a celor mai noi cercetări în domeniu.

Medicina orientală s-a îndreptat către menţinerea sănătăţii şi a metodelor naturale de tratament. Dacă componentele vegetale naturale sunt unite de transportorii lor organici, corpul e capabil să le asimileze singur. Studiile orientale au demonstrat că organismul uman asimilează doar ceea ce are nevoie dint-o hrană complexă. Chimicalele izolate şi produsele sintetice sunt cauza multor efecte secundare neplăcute.

Medicina naturistă oferă metode de tratament care sunt atât de fine şi de naturale, putând deveni o parte obişnuită în viaţa noastră.
Pentru distribuţia produselor STARLIFE, Robert Změlík a ales sistemul MLM, deoarece un produs excelent nu are nevoie de relamă masivă, un produs foarte bun se remarcă prin propriile calităţi.

Atletul ceh Robert Změlík,decatlonist, a dobândit titlul de cel mai multilateral atlet al lumii la jocurile olimpice din Barcelona. Nu este întâmplătoare aceea afirmație că Robert sau se antrenează, sau vorbește despre atletism, sau se gândește și toate aceste lucruri le face în cele 24 de ore ale zilei. Toate aceste lucruri sunt valabile și azi, numai că a schimbat atletismul cu afacerile.

Robert Změlík

1988: Campionatul Mondial pentru tineret, Sudbury, locul 2.
1990: Campionatul European, Split, locul 4.
1991: Campionatul Mondial, Tokio, locul 4.
1992: Campionatul Europeanîn sală, Genova, locul 2.
1992: Olimpiada, Barcelona, locul 1.
1992: Sportivul Anului în Cehoslovacia
1993-1994 leziunea gleznei, reabilitare îndelungată
1995: Campionatul Mondial, Göteborg, locul 14.
1996: Olimpiada, Atlanta, locul 7.
1997: Campionatul Mondial în sală, Paris, locul 1.

Robert Změlík (* 18 aprilie 1969. Prostějov), decatlonist ceh și primul campion olimpic decatlonist în 1992 la Barcelona


Robert Změlík, 1992

Robert Změlík, 2012
Video, Barcelona 1992

A primit la Klenovice elementele debază ale sportului, unde cel care a început să se ocupe de el a fost excepționalul profesor de sport Jan Kopečný. Școala din Klenoviceia fost „gogorița” sportivilor nu numai în județ, ci și în întreaga Cehoslovacie. La vârsta de 11 ani a înființat în grădină o zonă pentru sărituri la înălțime și sărituri la distanță, precum și un sector pentru aruncarea ciocanului și a suliței.

Deja la vârsta de 14 ani figura în lista performerilor cehoslovaci. La săritura în lungime a ajuns la 692 cm – acest record ne fiind răsturnat nici până azi de nimeni și la categoria de vârstă de 14 ani a atins un record mondial istoric, deoarece a depășit cu 8 cm rezultatul obținut de idolul său american Carl Lewis. În 1983 a mers la Ostrava la Școala profesională din Vítkovice, unde a beneficiat de pregătire de tehnician automatist, și unde a început antrenamentele în grupa lui Rudolf Chovanec.

În categoria de juniori a atins de 10 ori recorduri pe terenuri acoperite sau în aer liber. După antrenamentele de alergare de fond se reîntoarce la decatlon și la vârsta de 16 ani stabilește două recorduri cehești: cu 6.564 și 6.728 puncte.

În 1986 cu cele 7.026 puncte obținute la clubul sportiv din Strahov intră la Campionatul Mondial I. pentru Tineret din Atena.Pornește la startul decatloniștilor lumii la Akropolis, unde obține locul 10., deși era cu 3 ani mai tânăr decât adversarii săi. Drumul ascendent nu a fost întotdeauna drept. Robert a dobândit mai multe răni, atât la propriu cât și la figurat. La Campionatul Mondial pentru Tineret de la Birmingham conducea înainte de săritura cu prăjina cu 289 puncte, dar a căzut greșit, și în locul podiumului a ajuns la spital. În 1989, exact la începutul revoluției de catifea – la 17 noiembrie -, atunci când în sala de condiționare, mergând la banca mică cu o greutate de 60 de kg s-a accidentat într-un mod nefericit. A avut un mare noroc, deoarece a scăpat numai cu pierderea a 7 dinți, cu fractură de mandibulă și cu 17 copci pe frunte.

Prima sa mare medalie a obținut-o în 1989 la Campionatul Mondial pentru Tineret din Sudruby, cu 7.659 puncte, a obținut medalia de argint, stabilind un nou record național al Cehiei.

A început anul premergător olimpiadei printr-o săritură în lungime de 783 cm în sala din Sevilia, obținând locul 5. Și-a continuat șirul recordurilor sale la campionatul mondial din Tokyo, unde cu 8.379 puncte și-a asigurat locul 4., rămânând numai cu 15 puncte în urma campionului olimpic de „bronz” ChristanSchenk. Robert a fost cel mai performant atlet al anului 1992 și încă în acest an s-a transferat la echipa Dukla din Praga, unde a fost legitimat.

Și-a început anul olimpic cu 6.118 puncte la Campionatul European din sală de la Geneva. După aceasta a urmat visul său, Jocurile Olimpice de la Barcelona. Pe tot parcursul concursului a făcut bravuri, câștigând concursul cu un avantaj de 200 de puncte! Mărețul an a fost încheiat de Robert în Ostrava, unde în fața celor 17.000 de spectatori a obținut 7.897 puncte la decatlon, ceea ce la aceea vreme era un record mondial. Acest record nu a fost nici până în ziua de azi bătut.

În următorii ani, până în primăvara anului 1996 s-a duelat cu accidentările sale. Prima dată a avut o intervenție chirurgicală nereușită la gleznă, după care i s-a rupt ligamentul de la umăr. Deși s-a încercat reabilitarea sa de către experți din USA, a fost supravegheat și monitorizat de către medicii și kinetoterapeuții de acasă, însă numai el a crezut în reîntoarcerea sa pe terenul de atletism. A lucrat foarte mult atât pe plan fizic cât și pe plan psihic. Și rezultatul? A ajuns pe locul 7 cu 8.422 puncte la Jocurile Olimpice din Atlanta din 1996 și a obținut în 1997 medalie de aur la șapte probe de la Campionatul Mondial în sală de la Paris, la care a obținut un record național cu 6.228 puncte.

În 1997 Robert Změlíkși-a terminat cariera sportivă.

Sediu
 • suprafaţa totală a terenului 10.000 m2
 • suprafaţa totală de birouri 2.800 m2
 • sală de conferinţe pentru 225 de persoane
 • 100 locuri de muncă
 • 175 locuri de parcare
 • magazin de prezentare STARLIFE
 • spaţiu de depozitare 3.000 paleţi

Din 1.01.2021 au intrat în vigoare noile Condiții de afacere noi pentru utilizarea autovehiculelor STARLIFE.
Avem nevoie de declarația Dvs. până în 31.12.2020
Sunt de acord = mergeți mai departe.
Nu sunt de acord = returnați autovehiculul la sediul STARLIFE până la 7 ianuarie 2021.

Vă rugăm, să așteptați, se încarcă datele