Zdraví Online – STARLIFE® termékek és rendszer

Termékek ingyen

Memória játék

Kategóriák:

CSOMAG:

Egészségügyi problémák:

Call center:
+36 76 222 333
megrendeles@zdravi.online

Szállítási feltételek

  1. Az Eladó az árut továbbítja a Vevőnek azáltal, hogy átadja az árut a Vevőnek, vagy az árut az első szállítónak adja át. Ez vonatkozik a Vevőre is, aki a fogyasztó, ha a Vevő szállítót jelölt ki, anélkül hogy az Eladó felajánlotta volna. Ellenkező esetben az árut akkor át adva a Vevőnek, aki a fogyasztó, amikor a szállító átadja azt.
  2. Ha az Eladó a Vevőnek nagyobb mennyiségű árut szállít, mint az egyeztetett, akkor a többletmennyiségre szerződést kell megkötni, kivéve, ha a Vevő indokolatlan késedelem nélkül elutasítja azokat.
  3. Egy adott termék elérhetőségét mindig a termékleírás tartalmazza awww.starlife.cz oldalon. A szállítási határidő a termék elérhetőségétől, a fizetéstől és a szállítási feltételektől függ, és akár 5 munkanapot is igénybe vehet. A Vevő a szállítással együtt adódokumentumot számlát kap. Az áru kiszállításának hatékonysága keretein belül az Eladó fenntartja annak lehetőségét, hogy az árut a Vevőnek többszöri kézbesítéssel küldje el, míg a postai költségeket az eladó fizeti. Azoknak az áruknak a szállítási határideje, amelyeket a Vevő a kézhezvételkor fizeti ki, azaz a kézbesítéskor, a küldemény kézhezvételének napja. Abban az esetben, ha a Vevő a fizetés módjától eltérő fizetési módot választott, mint az áru átvételekor, a szállítási időszak csak a vételár teljes befizetésével kezdődik, azaz attól kezdve, hogy a megfelelő összeget jóváírják az Eladó számlájára.
  4. Az Eladó elfogadja a következő szállítási feltételeket:
    • a) személyes átvétel az eladó székhelyén: Palouky 616, 253 01 Hostivice
    • b) küldve a Cseh Postával
    • c) küldve GLS futárszolgálattal
Please wait while loading data…